TeamWork

Samen creatief aan de slag met communicatie & verbinding

Creatief Communicatief aan de slag met je team!

Communiceren met anderen maar ook eerlijk zijn naar je zelf toe is een hele kunst. Of het nu gaat om communiceren met collega’s, klanten, vrienden, je partner, je kinderen, zorgverleners of patiënten, in alle gevallen is het uitgangspunt ‘oog hebben voor dat wat er feitelijk speelt, stilstaan bij welke gevoelens daarbij leven, stilstaan bij de behoeften die jij hebt of de ander heeft en formuleren wat jij of de ander nodig hebt om dit te ondersteunen’.

In deze workshop krijg je meer inzicht in hoe je binnen jullie team de verbinding met elkaar en anderen, bijvoorbeeld cliënten, kunt versterken. De workshop is opgebouwd uit twee delen.

De Kunst van Eigen Kracht versterken

Je maakt ‘spelenderwijs’ kennis met de uitgangspunten van Verbindende Communicatie en kijkt wat dit voor jou, je team en omgeving (cliënten) betekent.

De Kracht van Eigen Kunst maken

We gaan met creatieve materialen aan de slag om dit letterlijk in beeld te brengen. Afhankelijk van de grote van de groep maken we hier één of meerdere gezamenlijke beelden van en reflecteren op de ‘verbinding’.

  • Voor wie: voor teams die creatief met communicatie & verbinding aan de slag willen
  • Waar: locatie in overleg of in Woerden
  • Duur: +/- 5 uur
  • Kosten: Afhankelijk van de groepsgrootte en specifieke wensen

Neem op contact op voor meer informatie.