Vier Seizoenen Creatief

Ieder seizoen brengt zijn eigen behoeften en gevoelens met zich mee. In de seizoenenworkshops ga je intuïtief, creatief en ontspannen aan de slag aan de hand van gerichte opdrachten en ontdek je wellicht ook nog iets over jezelf!

Lente

Wat staat er bij jou op het punt van ontkiemen?

In de lente worden de dagen  langer komt de natuur tot bloei. Zaden ontkiemen, lammeren worden geboren, nieuw leven ontstaat. De tijd van plannen en dromen is voorbij. Na de winterrust is het tijd om onze dromen waar te maken, te laten ontkiemen. Wat staat er bij jou op het punt van ontkiemen?

Zomer

Breng jouw ultieme zomergevoel in beeld!

Zomer is het element vuur. Vuur vertegenwoordigt het seizoen van de zomer en het fenomeen van hitte. Een tijd waarin we meer energie hebben, vol creativiteit en kracht om dingen aan te pakken. Genieten van de lange dagen en doorzetten van de plannen die eerder gemaakt zijn. Wat is jouw ultieme zomergevoel! Hoe ziet dat er uit? Je gaat met jouw zomergevoel in handen weer naar huis! Lees hier meer >>!

Herfst

Laat de creatieve herfstwind waaien!

Herfst is de tijd van afsluiting en het nieuwe beginnen, kortom, de start van veel veranderingen. Wat laat jij los en waar ga je voor? In deze workshop breng je in beeld wat de herfst jou brengt. We laten een creatieve frisse herfstwind waaien om zicht te krijgen op wat er bij je speelt. Lees hier meer>>

Winter

Spanning en ontspanning!

In de winter komt alles tot rust. Een tijd om de krachten te verzamelen voor het volgende seizoen waar alles weer in beweging komt. Een tijd om stil te staan, te bezinnen en nieuwe energie op te bouwen.  De winter is ook een enerverend seizoen met veel sociale eisen. Hoe zorg je dat je niet te snel gaat en minder aandacht schenkt aan de eisen van buitenaf? Hoe wissel jij activiteit af met rust en spanning met ontspanning? Lees hier meer>>